Meny

Bröllop 2017 » Meny

FÖRRÄTT

  • Lax- och skaldjurstårta som serveras med örtskott, stenbitsrom och dillolja. 65 kr
  • Rökt ankbröst med parmesanskum, rödlöksconfit och plocksallad 75 kr
  • Carpaccio på rödbetor med chèvre, ruccola, rostade pinjenötter, balsamico samt örtkrutonger 60 kr
  • Laxtartar på salladsbädd. Serveras med pepparrotscrème, citron och kuvertbröd 65 kr

VARMRÄTT

  • Smörstekt majskycklingfilé med säsongens grönsaker. Serveras med sherrysås och potatistimbal 165 kr
  • Hjortytterfilé med potatisbakelse. Serveras med knyten av haricots verts, madeirasås samt säsongens grönsaker 235 kr
  • Ört- och citrusmarinerad lammrostbiff. Serveras med potatiskaka, glaserade rotfrukter samt rödvinssky smaksatt med kapris och sardeller 225 kr
  • Helstekt hängmörad oxfilé med rödvinssås. Serveras med säsongens grönsaker och rostad amandine 245 kr
  • Örtbakad lax med sparris och minimorötter. Serveras med löjromshollandaise och vinbrässerad kulpotatis 185 kr

DESSERT

  • Crème brulée med limesockrade färska bär 55 kr
  • Vaniljparfait på en hallonspegel 55 kr
  • Hallon- och chokladfondant 45 kr
  • Vit chokladmousse med knäckflarn och hallon 55 kr
  • Add link to:
  • facebook.com